2024 Første udstilling |Jiujon Optics inviterer dig til at slutte sig til os på Photonics West i San Francisco!

2024 er allerede begyndt, og for at omfavne den nye æra af optisk teknologi, vil Jiujon Optics deltage i 2024 Photonics West (SPIE. PHOTONICS WEST 2024) i San Francisco fra 30. januar til 1. februar.Vi inviterer dig oprigtigt til at besøge stand nr. 165 og udforske de seneste fremskridt og innovative produkter inden for optik.

EN

01

Standinformation tilSPIE PW2024

Stand nummer: 165

Datoer: 30. januar til 1. februar 2024

Sted: Moscone Exhibition Center, San Francisco, Californien, USA

B
C

02

Om Photonics West

Photonics West Exhibition er den største optiske feltudstilling i Nordamerika, arrangeret af International Society for Optics and Photonics (SPIE).Det er også en af ​​de mest berømte globale udstillinger inden for optoelektronikindustrien, med enorm indflydelse.Denne udstilling vil samle førende virksomheder i den globale optoelektronikindustri for at udveksle nye teknologier, nye produkter og den seneste industriinformation inden for optoelektronik.

d

03
Højdepunkter i vores produkter

e
f
gpng
h
jeg
j

På denne udstilling har Jiujon Optics ikke kun en bred vifte af udstillede produkter, men repræsenterer også industrien markant.Disse produkter omfatter monteringsdele, filtre,sfærisklinser, optiske vinduer, sigtekor og optiske spejle.Der kan leveres komplette skræddersyede løsninger efter kundens behov.

04
Om Jiujon Optics

Suzhou Jiujon Optics Co., Ltd., blev grundlagt i 2011. Det er en højteknologisk virksomhed med fokus på forskning, udvikling, produktion og salg af optik.Virksomheden råder over avanceret produktions- og inspektionsudstyr (Optorun-belægningsmaskiner, Zygo-interferometer, Hitachi uh4150 spektrofotometer osv.).Jiujon Optics er specialiseret i produktion af forskellige optiske komponenter, som er meget udbredt i forskellige industrier, såsom biologiske, medicinske analyseinstrumenter, digitale produkter, opmålings- og kortlægningsinstrumenter og så videre.Vores virksomhed introducerede tysk VDA6.3 procesrevision i produktionen i 2018 og blev certificeret med IATF16949:2016og ISO9001:2015Kvalitetsledelsessystem, ISO14001: 2015 Miljøledelsessystem.

k

Dette er ikke bare en udstilling, men også en rejse for at udforske den nye grænse for optisk videnskab og teknologi.Jiujon Optics inviterer dig oprigtigt til at besøge Stand 165 og være vidne til den strålende fremtid for optisk teknologi sammen.Tak for din fortsatte støtte til Jiujon, og vi ser frem til at møde dig på udstillingen!


Indlægstid: 24-jan-2024